_DSC3937-Edit-2.jpg

Minun tarina

Valmistuin lokakuussa 2020 Hima Happiness Oy:n upeasta henkisen valmentajan koulutuksesta. Olen aiemmin opiskellut Himalla ensimmäisen joogaopettajakoulutukseni ja koulutuksen sisältämät terapeuttiset työkalut saivat minut aikanaan avaamaan Joogastudio Yogelinan Kotkaan. 

Yogelinan rinnalle tuntuu luontevalta tuoda sen sisko; Onnelina. Henkisen Valmennuksen palveluita yksityisille ja työyhteisöille tarjoava hyvän olon kehto.

 

Olen aina ollut pohjattoman kiinnostunut ihmisistä, heidän tunteistaan ja toimintatavoistaan ja sitä olen edelleen. Tuhansia tarinoita kuunnelleet korvani ovat tuoneet minut kohti ammattiini valmentajana. 

 

Omalla kohdallani tapahtui suuri henkisen kasvun prosessi opintojeni aikana. Pääsin kohtaamaan turvallisesti itseni kaikkia puolia. Kohtasin varjominäni erilaisia puolia, defenssejäni, triggereitäni, rajoittavia uskomuksiani, arvojani ja opin asettamaan terveitä rajoja. Turvassa sain kuoria hellästi tiukkaakin kuorta ympäriltäni, joka oli muodostunut siihen esimerkiksi omien rajoittavien uskomuksieni pohjalta vuosien saatossa, lapsuuden ja nuoruuden kokemuksien muovaamana. Pääsin lähemmäs ydinminääni, joka elää itseään ja toisia kunnioittaen ja rakastaen - täydessä potentiaalissa ja ihanassa rauhassa.

Joidenkin aivotutkijoiden mukaan tiedostamaton mieli ohjaa meitä jopa 95%-prosenttisesti ja uskomuksistamme jopa 70% on meitä rajoittavia. On todella palkitsevaa pysähtyä, kääntyä sisäänpäin ja tutkia turvassa mitä löytyy oman tiedostamattoman mielen uumenista. 

 

On suuri palvelus sitoutua oman itsensä tutkimiseen ja henkisen kasvun prosessiin – se on palvelus itseä, omaa parasta potentiaalia ajatellen ja se on suuri palvelus myös läheisillesi. Kun elät aidosti oman totuutesi ja sydämesi kautta saavutat rauhan ja seesteisyyden, joita kukaan ei ota sinulta koskaan pois.

 

Minun tehtäväni sekä suuri iloni on auttaa sinua tutkimaan turvassa sitä kaikkea upeaa mitä sinussa on – se voi olla piilossa, unohdettuna tai kiellettynäkin. Kuuntelen herkällä korvalla ja vahvalla läsnäololla ja ohjaan sinua kohti sinun sisäistä viisauttasi.

Mitäs sanot, aloitetaanko yhteinen matka jo tänään?