Mitä on Henkinen Valmennus?

road.jpg

Henkinen valmennus auttaa sinua oivaltamaan sisäiset voimavarasi ja potentiaalisi, jotta voisit olla paras versio itsestäsi.

Henkinen valmennus tarjoaa sinulle vahvemman itsesuhteen. Tämä näyttäytyy kasvaneena kykynä hyväksyä itsesi ja rakastaa itseäsi, kykynä asettaa terveitä rajoja ja tulla näkyväksi omana itsenäsi. Henkinen valmennus kasvattaa turvallisesti resilienssiäsi eli sietokykyäsi mukavuusalueen ylittämiseen ja rohkeutta tehdä omien arvojesi mukaisia valintoja. Se auttaa näkemään mitkä asiat ovat omassa vaikutuspiirissäsi ja hyväksymään ne, mitkä ei ole. Valmennuksen myötä selkeys ja sisäinen rauhan tunne lisääntyvät. Kasvaneen tietoisuuden, rauhan, selkeyden ja rohkeuden myötä elämänlaatusi paranee, onnellisuuden kokemus kasvaa ja unelmien toteutuminen mahdollistuu aiempaa paremmin.

Henkinen Valmennus on prosessi, joka tutustuttaa sinut itseesi lempeästi, sinun ehdoillasi ja sillä syvyydellä mikä on sinulle turvallisesti mahdollista. Pääset kohtaamaan itseäsi seurassani ja oma itsetuntemuksesi vahvistuu.

Mitä voin odottaa valmennukselta?

Minun tehtäväni valmentajana on luoda turvallinen tila jossa pääset kohtaamaan itseäsi lempeän rehellisesti. Sinun sisälläsi on kaikki tarvittavat vastaukset ja tienviitat mitä tarvitsetkaan, minä autan sinua pääsemään näiden vastauksien äärelle.

Valmennus on 100% luottamuksellinen asiakassuhde - valmennuksessa voit hellittää ja päästää kaikesta irti. Tapaamme yleensä kahden viikon välein vähintään kolmen kuukauden ajan ja tapaamisten aikana keskitymme vain ja ainoastaan sinuun. Saat tehtäviä väliajalle ja teemme harjoituksia myös tapaamisten yhteydessä. 

Voit odottaa valmennukselta haluamaasi muutosta, joka on mahdollinen sinun sitoutumisesi ja sisäisen työskentelysi myötä.

kyltti.jpg
sohva.jpg

Mistä tiedän, että henkinen valmennus sopii juuri minulle?

Valmennusprosessi ottaa aikaa ja tilaa sekä vaatii sitoutumista. Toki joskus valmennusprosessi voi olla myös sellainen, että sen aikana keskitytään pääosin oman tilan ja ajan ottamisen harjoitteluun ja opetteluun.

Jotta saisit varmuuden onko valmennus sinulle niin suosittelen lämpimästi varaamaan maksuttoman sparraus-tapaamisen jonka aikana käymme yhdessä läpi sinun tilanteesi ja valmennuksen perusperiaatteet.