Olet valmentajana helposti lähestyttävä ja läsnäoleva. Valmennustilanteissa saat luotua ihanan turvallisen olotilan, jolloin vaikeista asioista puhuminen ja niiden esiin nostaminen ei pelota. Valmennuksen tehtävät olivat luontevia ja antoivat jäsentämään omaa tilannetta. Kiitos, että mahdollistit tällaisen valmennuksen - tarvitsin sitä todella paljon!

Sanna

Muutos on suurempi kuin osasin odottaa. Elän enemmän ihan omaa elämääni, tiedän mikä on minulle tärkeää ja elämällä on tarkoitus. Elämään tuli rauha.

 

Olit valmentajana aivan ihana ja hurja haikeus tuli, kun tapaamiset loppuivat. Voin suositella lämpimästi myös muille. Ihanaa avointa rentoa keskustelua ja huikeita oivalluksia. Hyviä työkaluja uuteen arkeen.

Niina

Elina on lämmin ja empaattinen valmentaja, jonka kanssa omaa elämää saa tarkastella täydessä luottamuksessa ja turvassa. Elinalla on kyky intuitiivisesti kuunnella ja tulkita, mitä kussakin tilanteessa on olennaista. Hän osaa ohjata oikeilla kysymyksillä ja tehtävillä oikeaan suuntaan. Omassa elämässäni tapahtui niin suuri muutos lisääntyneenä itsetuntemuksena, etten koe enää elämääni samaksi, joka minulla oli ennen valmennusta.

Elina

Palautelomakkeesta:

Asteikolla 1-10, kuinka tyytyväinen olet valmennusprosessiimme? 

(1=olen todella pettynyt, 10=parasta mitä minulle on tapahtunut)

 

10 no ehkä vähän liian suuresti sanottu parasta mitä minulle on tapahtunut, mutta joka tapauksessa täysi 10 ja ylitti odotukset kyllä totaalisesti.

Mitä sinussa tai elämässäsi muuttui valmennuksen myötä?

Itsensä hyväksyminen, armollisuus itseään kohtaan ja myös itsensä tunteminen. Koen olevani taas varmempi ja voin olla sitä mitä olen.

Sinä olet valmentajana niin ihanan sydämellinen. Sinun kanssa on helppo keskustella ja tapaamisista jäi aina hyvä ja energinen fiilis.

Minna